Skip to main content

Edwin Verhoogt

Edwin is geboren in februari 1968 te Leiden, is getrouwd en heeft één dochter.

Nadat hij het VWO aan de Rembrandt Scholengemeenschap te Leiden heeft behaald was de volgende stap het volgen van de Economisch Linquistische opleiding aan de Hogere Economische School te Amsterdam waar hij in 1989 het diploma behaalde.

Aansluitend is hij aan de slag gegaan bij de Sociale Verzekeringsbank te Leiden.
Op 1 december 1990 is hij in dienst getreden bij Maatschap Remmerswaal te Wassenaar als assistent-accountant. Naast de dagelijkse werkzaamheden heeft hij in de avonduren met goed resultaat de SPD opleiding en opleiding tot Accountant-administratieconsulent (AA) gevolgd.

Ondernemend

Al ruim 25 jaar staat bij hem het menselijke aspect en dienstbare opstelling hoog in het vaandel. Dit houdt het werken ook leuk. Iedere cliënt, ondernemer dan wel particulier, zit anders in elkaar, vraagt een eigen benadering en blijft ten alle tijden koning(in) is de visie van Edwin.
Bij het NIFA (Nederlands Instituut voor Financieel Administratieve opleidingen) te Leiden, de organisatie waar de SPD opleiding en opleiding tot Accountant-administratieconsulent worden gevolgd, wordt een functie vervuld binnen de Beroepenveldcommissie.

Naast het harde werken vindt hij het belangrijk om middels leuke activiteiten met alle medewerkers te ontspannen om de speciale sfeer, die bij het kantoor heerst, te behouden. Sport in brede zin vormt een mooie uitlaatklep op de alledaagse werkzaamheden. Hij is van kleins af aan een fervent voetballer geweest en lange afstandslopen zijn daar in de loop der tijd bijgekomen. Daarnaast verricht hij hand- en spandiensten binnen de hockeysport.

Hij is heel trots op het kantoor en de medewerkers, typerend is de goede onderlinge sfeer en de menselijke kant die hier altijd bovenaan staat!

Voor nadere contact met Edwin T: 070 - 51 19 343 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.